/ getsix® informacje prasowe

HLB został nominowany do tytułu „Organizacja roku”

HLB został wybrany jako jeden z finalistów w kategorii „Organizacja roku”

Data24 wrz 2019

Network of the year - finalista 2019

HLB jednym z finalistów w kategorii „Organizacja roku”

HLB Polska, polski związek firm członkowskich HLB, ma przyjemność ogłosić, że został wybrany jako jeden z finalistów w kategorii „Organizacja roku” tegorocznej edycji konkursu Digital Accountancy Awards, która odbędzie się 3 października w Londynie.

Aby móc konkurować o tę nagrodę, kandydaci muszą wykazać się realizacją strategii rentownego rozwoju, cieszyć się uznaniem w swojej branży i uchodzić za renomowaną markę, a także wykazać się doskonałością w wielu kluczowych obszarach strategicznych i operacyjnych.

W ciągu ostatnich 12 miesięcy grupa HLB odnotowała wzrost na poziomie 15%, umacniając tym samym swoją pozycję jednej z 15 najlepszych organizacji osiągających najszybsze tempo rozwoju i pobijając swój poprzedni rekord pod względem łącznych rocznych obrotów w sali globalnej, które obecnie wynoszą 2,73 mld USD. Ostatni rok był udany także ze względu na wzrost liczby skierowanych do nas osób, strategiczną koncentrację na zróżnicowaniu oferty usług oraz wprowadzenie nowej marki i strony internetowej.

Marco Donzelli, dyrektor generalny HLB, skomentował nominację w następujący sposób:

W ciągu ostatnich 12 miesięcy dokonaliśmy wielu przemian z widokiem na przyszłość, tak więc ten wyraz uznania dla HLB ze strony środowiska zawodowego jest wielkim osiągnięciem. W HLB świadomie skoncentrowaliśmy się na strategicznym rozwoju możliwości organizacji. Nie moglibyśmy jednak osiągnąć tego wszystkiego, co do tej pory zrobiliśmy, bez fantastycznego zaangażowania naszych firm w ciągłe doskonalenie i towarzyszenie nam na tej drodze. Nominacja ta pokazuje, w jaki sposób wszyscy współpracujemy w ramach naszych wspólnych wartości, aby zapewnić, że nadal jesteśmy organizacją znaną z podważania status quo i tworzenia wartości dla naszych klientów.

Przynależność do tej globalnej organizacji doradczo-księgowej jest dla HLB Polska powodem do wielkiego zadowolenia. Firmy członkowskie AVANTA auditors & advisors, getsix® i HLB M2 są liderami na swoich rynkach i z pełnym zaangażowaniem zapewniają Państwu usługi na najwyższym poziomie. Tutaj mogą Państwo zapoznać się z siecią firm HLB Polska według nazwy firmy, lokalizacji lub regionu.

Together We Make It Happen

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.

logo getsix

Księgowość, kadry i płace, IT, usługi outsourcingowe – Państwa niezawodny Partner w Polsce.

Księgowość, kadry i płace, IT, usługi outsourcingowe

getsix®, jako doświadczony i silny partner biznesowy, oferuje szeroką gamę usług gospodarczych dla lokalnego rynku i inwestycji zagranicznych w Polsce. Usługi świadczone dla klienta zawsze są w centrum wszystkich działań wykonywanych przez getsix®. Do Państwa firmy na stałe przypisana jest osoba kontaktowa. Nowoczesne usługi świadczone przez getsix® dają Państwu możliwość skoncentrowania się wyłącznie na podstawowych działaniach i ekspansji, bez nadmiernego niepokoju związanego z codziennymi czynnościami.

Nasze rekomendacje

Nasze członkostwa